Voor elk budget een avond vol soul!

Schakel soulbands in

Voor entertainment van de bovenste plank is het inschakelen van soulbands regio de Kempen een uitmuntend idee. Goed nieuws als u bij Play Productions aanklopt, want het artiestenbureau in de Kempen heeft diverse soulbands in het portfolio zitten.

Satelite Seven

Dankzij mannen en vrouwen als Charles Bradley en Sharon Jones herontdekten de leden van SATELLITE SEVEN de geweldige soulmuziek van vroeger en nu. Met hun eigen Diva gaan ze steevast op pad om iedereen aan het dansen te krijgen. Dankzij het sterke geloof in de grooves van deze aanstekelijke muziek slaagde de groep hier in na 100 dagen en nachten intens repeteren.

Nu is de band klaar om hun publiek mee te nemen op hun swingende ritmes en mag je U klaar houden, dames en heren. Play Productions neemt de boeking voor zijn rekening, u moet enkel tijdens het event genieten. Neem spoedig contact op.

 

Dunja

DUNJA is één van onze grootste zangtalenten in diverse genres: jazz, soul, pop, etc. Daarbij mengt ze eigen nummers met goed in de oren liggende covers. Een avondje ambiance is nooit veraf. 

Formules:

  • formules voor stijlvolle recepties en huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden;
  • Dunja met eigen trio;
  • Dunja met full-band;
  • gastzangeres bij big bands, harmonie orkesten e.d.

Surf naar www.dunja.be!

 

Coverbands

Meer uitleg en boekingen? Surf naar www.playproductions.be!    

Clikc+