Verras uw gasten met een muzikale retroavond!

Retro is weer hip!

Alles komt terug. Niet alleen bij kleding, maar ook in muziek. Wie houdt er niet van de gouden jaren 50-60-70, een muziektijdperk waarin veel geschiedenis is geschreven. De sfeer van de oude dagen kan u weer tot leven roepen op uw privé(feest), als u de hulp van boekingskantoor Play Productions inschakelt.

De retro en vintage (pop-up)winkels swingen vandaag de pan uit. Retro is weer in de mode, zo ook op muzikaal vlak. Laat de oude gloriedagen van weleer verrijzen en huur een leuke retrogroep in.

“TAAT ZOT” – Pure nostalgie

pdf

The Marks!

Dit zijn vier door de wol geverfde profmusici die pure nostalgie op u loslaten: 'feel good oldies' to the point én eerlijk gebracht! Kortom een verrassende cocktail van Swing, Boogie, Tex Mex, 50’s & 60’s & enkele 70’s en latin light  met o.a. nummers van Louis Prima, Sam Butera, Trini Lopez, Platters, Perez Prado, Everly Brothers, Bill Haley, Elvis Presley, Marcels, Fats Domino en Sam Cooke.
Cell (drums & zang, ex-Pebbles, Vaya Con Dios, Romantics, Celluloid,  Shampoo), Pol  (bas & zang), Danny (sax, fluit & zang) en Romain (gitaren & zang) treden al van begin  80’s regelmatig samen op: drie jaar lang het huisorkest van het Lido in Amsterdam, 5 weken 'live radio' Hilversum 1, shows Gaston & Leo, orkest van Margriet Hermans, maar ook losse begeleiding van artiesten uit binnen en buitenland!

Authentiek

Zowel jong als oud kan deze muziek appreciëren, zeker als dit live wordt gespeeld. Play Productions in Meerhout (de Kempen) garandeert u de beste mobiele retrogroepen om deze periode te doen heropleven. Nostalgie en authenticiteit in een moderne versie.

Hunkert u ook naar die heerlijke muziekperiode? Laat die weer tot leven komen op uw party, feest of ander evenement. Als u een bijhorende dresscode op uw uitnodiging zet, is het feest compleet. Schakel het artiestenbureau Play Productions in om dit voor u te organiseren.

Clikc+