Ideale achtergrondmuziek bij recepties!

Volop genieten van akoestische muziek

Van mooie aperitiefmuziek tot achtergrond bij diners. De rust van akoestische muziek te de Kempen brengt iedereen in een modus van relaxatie. Gezellig babbelen, eten en genieten met een zeemzoet reportoire van jazz dat langs uw oren passeert. Play Productions heeft exclusieve mobiele akoestische bands in de aanbieding.

Nebraska E LoewakNbrska N Loewak

Een stem en een gitaar zijn dé twee woorden die dit duo het best beschrijven ! Repertoire: ’n trendy mix! Eigen(zinnige) versies van bekende popsongs. Composities van o.a. Burt Bacharach, Bob Dylan, Amy Winehouse maar ook John Denver, Billy Joel, Norah Jones enzovoort!

 

The Swing Collection

Pol Nuyts (contrabas/sousafoon & zang), Danny D’Ekster (saxen, fluit & zang) en Romain Schoonis (gitaren/accordeon & zang) spelen meer dan 25 jaren samen in diverse configuraties; o.a. in het huisorkest van het Amsterdamse Lido (midden jaren ’80) en te lande in begeleidingsorkesten van Gaston & Leo, Margriet Hermans, Gunther Neefs en ….te veel om op te sommen.

De heren treden ook regelmatig op als trio met een repertoire dat bestaat uit “jazzy standards” en “swing muziek” waarbij soms 3-stemmig gezongen wordt. En als de sfeer (en eventueel ’n beetje drank) erin zit kan er ook al eens gelachen worden en mee gezongen met meer bekende (eventueel ook Nederlandstalig) liedjes ………………

Kortom: feest!

 

Sfeer en drank

Wanneer de sfeer - en eventueel een beetje drank - er goed in zit, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een goede avond vol plezier en gezang. Maak gebruik van de diensten van Play Productions in de Kempen om uw ideale akoestische avond te boeken.

Clikc+